Eladó Családi ház, Mátraszőlős

#702600623

Eladó Családi ház

23.9 millió Ft

Mátraszőlős
Alapterület:
140 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Építési mód:
Blokkos
CSOK igényelhető
Jó közlekedéssel
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 400 m2
Vegyes tüzelés
Utcára
Komfort
Nem akadálymentesített
230 - 400 Volt
Van
Gázcsonk a telken
Közműhálózatba bekötve

Eladó Családi ház Mátraszőlős

Eladásra kínálok a Gyémánt Ingatlaniroda portfóliójából, Nógrád vármegye, Mátraszőlős mellék utcájában lévő 1400 nm-es telken fekvő családi házat.

 

Az alsó szinten kialakításra került: közlekedő, étkezős-nappali, konyha, wc és egy szoba amit jelenleg tárolónak használnak.  
Felső szinten: előtér, fürdőszoba +wc és 3 szoba.
A ház melegét vegyes tüzelésű kazán biztosítja. Az ingatlanhoz tartozik egy téglából épült műhely/garázs is ahová az ipari áramot is bevezették, akár egy autószerelő műhely kialakítására is alkalmas. A kertben kút is található.
Az ablakokat a felső szinten 5 éve cserélték műanyagra és a bejárati ajtót is ezzel egy időben. 

 

Mátraszőlős Pásztótól pár percre a 21-es főút mentén, Budapesttől 75km-re, Salgótarjántól 25km, Hatvantól 35km-re található.
A Mátra és a Cserhát csodás panorámát nyújt, a közelben több kirándulóhely is található. Buszmegálló, óvoda, posta, orvosi rendelő, bolt néhány percen belül elérhető.

 

A településen kétcsoportos óvoda működik. A tanulók iskolabusszal járnak a Pásztói Gárdonyi Géza és Dózsa György általános iskolákba. Az egészségügyi ellátást vállalkozó háziorvos teljesíti. A Művelődési Házban nagyterem és klubszoba áll rendelkezésre.

 

A Gyémánt Ingatlan iroda teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel lehetőséget kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Hétfőtől Péntekig 9- 17 óráig.