Kapcsolat

Szomszédné Tahu Mariann

​​Szomszédné Tahu Mariann vagyok, 5 éve főállásban foglalkozom Salgótarján, Bátonyterenye, Pásztó és környéki ingatlanok értékesítésével. Az életem egyik fő küldetése, hogy segíthessek ügyfeleimnek megtalálni álmaik otthonát. Ehhez elengedhetetlen az empátia, a türelem és a jó kommunikáció, amit a sikerrel lezárt eladásaim is tükröznek. Az évek távlatából bátran kijelenthetem, hogy nagyfokú tapasztalattal és kapcsolatrendszerrel rendelkezem, tudásomat pedig folyamatosan fejlesztem. Közvetlen, meleg szívű, nyitott, dinamikus és eredményességre törő ingatlanközvetítésre, kölcsönös bizalmon alapuló munkakapcsolatra törekszem, a közreműködésem, közvetítésemen alapuló ingatlanügyletek alakítása során.

Fontosnak tartom szem előtt tartani a vevők igényeit, a folyton változó ingatlanpiaci viszonyokat, aktuális történéseket, a helyi infrastruktúrát, az egyes ingatlantípusok ismeretét, melyekhez igazíthatjuk ügyfeleimmel a kínált árakat.
Az eladóknak rugalmasan és gyorsan segítek mindent elintézni, az ingatlan előnyös beárazástól, ha szükséges ingatlanjogi tanácsadáson át (ügyvédi segítséggel). Az adásvételi szerződés és a birtokbaadás gördülékeny lebonyolításáig - és azon is túl is jó kapcsolatot ápolok megbízóimmal és vevőimmel.

Családi házak mellett építési telkek, szántóföldek, zártkerti - és ipari ingatlanok forgalmazását is vállalom.

Érdeklődését, eladási vagy keresési megbízását várom szeretettel!

Szomszédné Tahu Mariann

06-20-267-7551

Gyémánt Ingatlaniroda Salgótarján

    3100 Salgótarján, Klapka György tér 3
    +36 20 357-7840
    tahu.zsoka@gyemantingatlan.net

Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?

Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése