Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2
203 db hirdetés

Eladó Ingatlanok

Rendezés:  » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint

9.95

Eladó Családi ház

Sámsonháza

99 m2
438 m2

Eladó családi ház Sámsonháza

Családi ház eladó. Sámsonházán.

Eladásra kínálom a Gyémánt Ingatlaniroda portfóliójából Nógrád vármegyében, Sámsonháza településen lévő 99 nm-es családi házat. Az ingatlan egy nyugalmat árasztó kis falu csendes mellékutcában, szilárd burkolatos úton megközelíthető,438 nm-es telken helyezkedik el. A házban 3 szoba, 1 konyha, nappalis ebédlővel, előszoba, 1 fürdőszoba közös WC lett kialakítva. Befejezés előtti állapotban egy nyitott 22 nm erkély. Valamint egy 4 ill. egy kb. 10 nm belső kamra, mely akár fürdőszobává is alakítható. Falazata, vegyes szerkezetű. A földszint teljes magasságáig épített alapozás 60 cm kö. A felső szint tégla szerkezetű. Tetőszerkezete fa födém, cserép borítással. Nyílászárók fa ablakokkal, ajtóval a belső térben is. Közművek: villany, gáz, víz és zárt szennyvíztározó. Fűtés egyedi látványkandallóval a meleg víz ellátást villanybojler biztosítja. Valamint hűtő-fűtő klima gondoskodnk a kellemes hőmérsékletről. A telken egy gondozott, benapozott lapos udvar, néhány gyümölcs és díszfákkal ékesítve. Valamint egy jó állapotú garázs is van. Az ingatlan rövid időn belül teljes a képeken látható bútorozott állapotban átvehető, költözhető. Aki eljön, megnézi; Beleszeret!
Nyugalmat, pihenést keresőknek vagy kiadható vendégháznak is egy szenzációs lehetőség.  A jelenlegi ára rendkívül méltányos! A valós forgalmi érték, közel a duplája!  A környék kristálytiszta levegője vetekszik a közeli Mátra hegységével. A 21. sz Főútról egy mellékúton megközelíthető. Budapesttől ÉK. az M3-on 100 km.  
A Gyémánt Ingatlan iroda teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel lehetőséget kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Érdeklődés és megtekintés céljából történő időpont egyeztetés érdekében kérem keressen a megadott telefonszámon! Hétfőtől Péntekig: 9- 17 óráig.

Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel

21

Eladó Panellakás

Bátonyterenye
Nagybátony
55 m2
8

Felújított lakás Nagybátonyban

Eladásra kínálok Nógrád Vármegyében Bátonyterenyén (Nagybátony) az első tíz emeletes épületében a VIII. emeleten található 55 nm-es 1+2 félszobás, felújított lakást. 

Az ingatlanban egy nagyobb méretű szoba, 2 félszoba, folyosó, konyha, fürdőszoba, wc, erkély található.

A folyosó, nappali, konyha, fürdőszoba, wc padlózata hidegburkolattal, a többi helyiségben laminált lappal burkolt, falak tapétázottak.

A lakásban 2014-ben a nyílászárók cseréjét, biztonsági bejárati ajtóval való felszerelést, víz - villany vezetékek átvezetékelését, padlózat burkolásának cseréjét, radiátorok cseréjét, falak tapétázását valósították meg.
2023-ban hűtő - fűtő klíma is beszerelésre került, mellyel egyidejűleg a villamos áram amperszámát is megnöveltették 32 A.

Az otthon melegéről, illetve a meleg víz ellátásáról házközponti rendszer gondoskodik.
Mely díjját minden hónapban közös költség formájában kell megfizetni, ami tartalmazza ezen felül a kommunális hulladék szállításának havi díját, lépcsőház tisztán tartását, lift használatot és a karbantartási munkálatokat.

Az ingatlan irányára 21.000.000 Ft. 

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, megtekintéssel kapcsolatban keressen a megadott telefonszámon.

A Gyémánt Ingatlan iroda teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel lehetőséget kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.
Érdeklődés és megtekintés céljából történő időpont egyeztetés érdekében kérem keressen a megadott telefonszámon!
Hétfőtől Péntekig 9- 17 óráig.

27.85

Eladó Családi ház

Rimóc

3
94 m2
4 406 m2

Eladásra kínálom a Gyémánt Ingatlaniroda portfóliójából Hollókő szomszédságában, Rimócon található 94nm-es felújított 2 szintes családi házat, mely egy 2851nm-es telken található egy csendes kis zsákutcában. 
Az ingatlanhoz tartozik egy másik helyrajzi számon lévő telek is, ami 1555nm. (régen volt rajta egy parasztház, ami le lett bontva, de még a térképmásolaton szerepel!)

Az ingatlanban 3 szoba, 2 fürdőszoba, 2 wc, étkezős konyha, valamint spajz és erkély van.
Alsó szint szuterén ahol megtalálható: 1 betonozott előtér, 2 betonozott és 1 földes szoba.
A terasz alatt egy külön bejáratú kis nyárikonyha helyezkedik el.
A főépületben található egy garázs, annak folytatásában a melléképületben egy istálló és egy fedett fészer.
A melléképületben szerelő aknával ellátott garázs, disznóól és baromfiól is található.
A ház kis méretű téglából, 1970-es években épült. A tetőt cserép borítja.
A nyílászárók műanyagból vannak.
Az otthon kellemes melegéről gáz cirkó gondoskodik.
Villany és víz vezetékek az elmúlt időszakban lettek cserélve, valamint a fürdőszoba felújítása is megtörtént.
Az ingatlanhoz tartozik 2 garázs, és egy akácos erdő rész is.

A településen iskola, óvoda, vegyesboltok, egy gazdabolt, pékség, posta, gyógyszertár, orvosi rendelő, virágbolt egyaránt megtalálható.
Aszfaltozott kerékpárút vezet Hollókőre.

Ajánlom az ingatlant a természet és nyugalom kedvelőinek.
Ez a varázslatos hely a város zajától távol, a fák ölelésében található, és gyönyörű környezetben fekszik.
A friss hegyi levegő és a madarak csicsergése körül veszi, ami igazi léleknyugtató élményt nyújt.

Gyémánt Ingatlan iroda teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel lehetőséget kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.
Érdeklődés és megtekintés céljából történő időpont egyeztetés érdekében kérem keressen a megadott telefonszámon!
Hétfőtől Péntekig 9- 17 óráig.
Eladó ingatlanokat keresünk hazai, illetve külföldi ügyfeleink számára!

Áron alul
Jó közlekedéssel
Sürgős

10.5

Eladó Családi ház

Mátraverebély

3
82 m2
1 160 m2

Eladásra kínálom a Gyémánt Ingatlaniroda portfóliójából Nógrád vármegyében, Mátraverebély településen lévő 82 nm-es felújítandó családi házat.
Az ingatlan 1160 nm-es telken helyezkedik el, salakblokkból épült, melyben folyosó, 3 szoba, nappali+ etkező, konyha , kamra, fürdőszoba és külön wc lett kialakítva.  Két bejárattal rendelkezik. 
Fa födémes pala fedéssel. Nyílászárók fából vannak.
Közművek: víz, villany, csatorna. Gáz az utcában.  Meleg víz ellátást villanybojler biztosítja, fűtésről fa tüzelésű vízteres kandalló gondoskodik.
A ház mögött nyári konyha és tároló található , garázs nincs, de kialakítható.  A telek mérete lehetővé teszi a konyhakert kialakítását, állatok tartását.

Mátraverebély a Zagyva völgyében , a Mátra és a Cserhát között található. Négy települési szomszédja van: északkeleti, keleti és délkeleti irányból Bátonyterenye, dél felől Tar, nyugat felől Sámsonháza, északnyugat felől pedig Márkháza. Legfontosabb közúti megközelítési útvonala a 21-es főút, azon érhető el a megyeszékhely Salgótarján és (Hatvan érintésével) Budapest. Salgótarjántól mindössze 15 km-re található.
A közelben számos közkedvelt kirándulóhely és látnivaló található, Maconkai horgászparadicsom a Mátra lábánál kb. 8 km, Tar Kőrösi sztúpa kb. 6 km, Salgó vár, Somoskői vár, Hollókő kb. 30 km távolságra.
Mátraverebély település határában található a ferencesek által vezetett katolikus búcsújáróhely, Mátraverebély-Szentkút Nemzeti Kegyhely.

Érdeklődés és megtekintés céljából történő időpont egyeztetés érdekében kérem keressen a megadott telefonszámon!

110

Eladó Családi ház

Eger
Károlyváros
7
277 m2
757 m2

Eladó többgenerációs családi ház Eger

Többgenerációs családi ház eladó! Egerben.

Eladásra kínálom a Gyémánt Ingatlaniroda portfóliójából Heves vármegyében, Egerben lévő 277 nm-es családi házat. Az ingatlan a főútról nyilló mellékutcában; 757nm-es telken helyezkedik el. Az építmény hármas tagolású. Ilyetén módon 3 kölön lakrész van kialakítva. Rendkívül előnyös akár egy nagy családnak, akik együtt, de mégis külön életet szeretnének élni. A házban összesen 7 tágas és egy kissebb szoba, 3 konyha az egyik, monumentális nappalis ebédlővel rendkívül igényes módon lett kialakítva. A másik két kissebb lakás is minden funkcióval rendelkezik. Külön konyha, fürdöszöba, WC-k és a tágas szobák adnak otthont az új tulajdonosoknak. A gyerkőcök és a család pihenni vágyó tagjainak kedvence lesz a parkszerű nagyméretű belső udvar. Itt akár felügyelet nélkül is nyugodtan játszhatnak a gyerekek.Tetőszerkezete fa födém, cserép borítással. Nyílászárók hőszigetelt faszerkezetűek. Falazata, vegyes tufa-tégla szerkezetű. Az épület alatt 2 kölönálló, száraz pince is van.
- Az épületben üzemel egy kiadható 23 nm alpterületű, külön bejárattal rendelkező bevezetett fodrász és körmös szolgáltató. Mely az adásvétellel az új tulajdonos hasznára üzemel.
 Közművek: villany, gáz, víz, csatorna. Fűtés gázkonvektorokkal megoldott a melegvíz ellátást gázbojler biztosítja. A telken zárt belső udvaron, egy nyitott  régebbi gazdasági épület ill. garázs is van. Az ingatlan rövid időn belül teljes a képeken látható bútorozott állapotban költözhető.
A Gyémánt Ingatlan iroda teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel lehetőséget kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Érdeklődés és megtekintés céljából történő időpont egyeztetés érdekében kérem keressen a megadott telefonszámon! Hétfőtől Péntekig: 9- 17 óráig.

CSOK igényelhető

29.5

Eladó Családi ház

Mátraderecske

2 + 1
110 m2
1 200 m2

Eladó családi ház Mátraderecskén, Vendégháznak alkalmas

Eladásra kínálok Mátraderecskén 2 ingatlant egy telken.

 

A telken 2 utca felől is megközelíthető, egy helyrajzi számon 2 ház található. A nagyobb ház 110 m2es. 2+fél szoba, főzőfülke nagy étkezővel, előszoba, fürdőszoba, wc található. A melegvíz ellátást villany bojler biztosítja. Fűtése gázkonvektorokkal, kandallóvval történik.

A kisebb ház 60 m2es 2 szoba, nagy konyha, előszoba, fürdőszoba található benn. A meleg víz ellátást villany bojler biztosítja, a fűtésről vízteres kandalló radiátorokkal gondoskodik.

A telek 1200 m2es, melyen melléképületek, valamint egy fedett autóbeálló van.

Az ingatlan központi részen helyezkedik el. A Mofetta fürdő gyalog 10 perc alatt elérhető.

 

Kiválló befektetés. Vendégháznak kivállóan alkalmas, elhelyezkedése, valamint alakíthatósága miatt.

 

Gyémánt Ingatlan iroda teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel lehetőséget kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.
Ingatlan megtekintés céljából időpont egyeztetés érdekében kérem keressen a megadott telefonszámon!
Hétfőtől Péntekig 9- 17 óráig.
Eladó ingatlanokat keresünk hazai, illetve külföldi ügyfeleink számára!

 

Áron alul
Azonnal költözhető
CSOK igényelhető
Jó közlekedéssel
Sürgős

14

Eladó Családi ház

Somoskőújfalu

3
75 m2
668 m2

Eladásra kínálom Nógrád vármegyében, Somoskőújfalu településen lévő 75 nm-es jó állapotú családi házat.
Az ingatlan 668 nm-es telken helyezkedik el, vegyes falazatú, melyben 3 szoba, melyből az egyiket nappalinak használnak, előszoba, folyosó, konyha, fürdőszoba + wc és kamra található. A fürdőszoba mögött található egy külön bejáratú, fűtéssel ellátott tároló, mely szükség esetén a házzal egybenyitható. 
Az ingatlan folyamatosan karbantartott, cserélve lettek a víz -és villanyvezetékek, burkolatok, tetőt felújították, az kerítést lecserélték, valamint az udvar térkövezve lett. 
Közművek: víz, villany, csatorna, gáz. Meleg víz ellátást villanybojler biztosítja, a fűtésről gázkonvektorok gondoskodnak. 
Fa födémes, cserép fedéssel, nyílászáró a konyhában műanyagból van, a többi helyiségen dupla üvegezésű fa ablakok vannak.
A telek folyamatosan  gondozott, melyen ásott kút, mely öntözésre alkalmas, és fedett kerti kiülő , valamint a  kertben dísznövények és számos termő gyümölcsfa is található. 

Somoskőújfalu az Északi-középhegységben, azon belül is a Cserhát északkeleti vonulatában helyezkedik el. Salgótarjántól északra, a Karancs és a Medves közti völgyben fekszik. Északról Szlovákia illetve a szlovák Sátoros hegy határolja, délről pedig Salgótarján, Nógrád vármegye székhelye.
A településen iskola, óvoda, bölcsőde, üzletek megtalálhatók. 

Érdeklődés és megtekintés céljából történő időpont egyeztetés érdekében ,kérem keressen a megadott telefonszámon!

Ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése