Eladó Panellakás, Salgótarján

#702600635

CSAK NÁLUNK  
Eladó Panellakás

19.99 millió Ft

Salgótarján Zagyvapálfalva
Alapterület:
56 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Panel
Jó közlekedéssel
Sürgős
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
5. Emelet
Házközponti fűtés
Panorámás
Bútorozatlan
Összkomfort
Nem akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Eladásra kínálok kizárólag a Gyémánt Ingatlaniroda portfóliójából Nógrád Vármegyén belül Salgótarján városában (Zagyvapálfalván) a Nyírfácska úton lévő 10 emeletes épület, 5.emeletén található, felújított, 56 nm-es, 1+2 félszobás panel lakást.

Az ingatlanban 1 szoba és 2 félszoba, konyha, fürdőszoba (zuhanyzós), wc található, (Erkély beépített, tolóajtóval elkülönített).

A lakást 2019-ben újították melyben a furdőszoba-wc korszerűsítését, padlózat burkolatainak cseréjét, tapétázást, nappali hűtő-fűtő klímával való ellátását, erkély beépítését, nyílaszárók műanyagra cserélését, redőnnyel való ellátását valósították meg.

Az otthon melegéről és meleg víz ellátásáról házközponti kazán gondoskodik és a nappaliban felszerelésre került hűtő-fűtő klíma is komfortosabbá teszi a mindennapokat.

A lakás csendes, panorámás kilátással rendelkezik. Közelében iskola, óvoda, orvosi rendelő, posta, boltok, szupermarket.

A közös költség összege (34.000 Ft.) tartalmazza a fűtést, kommunális hulladék szállítást, lift használatát, lépcsőház takarítását.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését keressen bizalommal a megadott telefonszámon.
A Gyémánt Ingatlan iroda teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel lehetőséget kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.
Érdeklődés és megtekintés céljából történő időpont egyeztetés érdekében kérem keressen a megadott telefonszámon!
Hétfőtől Péntekig 9- 17 óráig.