Eladó Családi ház, Bárna

#702600618

CSAK NÁLUNK  
Eladó Családi ház

6.99 millió Ft

Bárna
Alapterület:
70 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Építési mód:
Vegyes
Áron alul
Jó közlekedéssel
Sürgős
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
679 m2
Átlagos
Kandalló
Utcára
Komfort
Bevezetve (230 Volt)
Víz az épületben
Gázvezeték a telek előtt
Derítő

Eladó családi ház Bárna

Eladásra kínálom Kizárólag a Gyémánt Ingatlaniroda portfóliójából Nógrád vármegyében, Bárna településen lévő 70 nm-es családi házat.

Az ingatlanba kialakításra került: előszoba, 2 szoba, étkezős konyha, kádas fürdőszoba és egy kamra. Víz, villany bevezetve, a fűtésről kályha és kandalló gondoskodik. Gázvezeték az utcában.

Az udvaron gazdasági épület is van. Az ingatlanhoz tartozik még egy szembe lévő 360 nm-es telek is, ez az árban benne van. A ház felújításra szorul, de szerkezetileg erős, stabil.
Az ingatlan rendezett, csendes utcában található.
Dinamikusan fejlődő település, közelben orvosi rendelő, posta, óvoda, buszmegálló, hivatal, bolt található. Zsákfalu, így nincs nagy átmenő forgalom, ez is pozitívum.

Bárnát körülfogják a hegyek, erdők, melyek még a bevezető útját is hosszan elfedik. Természetvédelmi területei: a Szér-kő, Nagy-kő, Kis-kő és a Szilvás-kő csúcsai által határolt völgyben fekszik. A Nagy-kő a környék legmagasabb és legnagyobb tömegű bazaltkúpja (520 m), ahonnan a falun áthaladó, kék sávjelzéssel jelölt Kohász-út mentén eljuthatunk a bazaltzuhatagáról híres Szilvás-kőhöz (625 m.). A csúcsokról nagyszerű kilátás nyílik a Cserhát, a Mátra, a Bükk-vidék vonulataira, az Alacsony- és Magas- Tátrára.

A községet körülvevő dombok, erdők, rendkívül gazdag élővilággal rendelkeznek. Számos Közép Európában is ritkán előforduló növény- és állatfaj megtalálható (fekete kökörcsin, csellőpók, császármadár, holló, hiúz, medve, farkas). Bárna a vizek, patakok és hegyi források faluja is. Majd minden utcára jut belőle egy-egy, és közben a hegyekből az utánpótlás állandó. Bárna község Nógrád megye Észak-keleti részén, Nógrád megye székhelyétől, Salgótarjántól 15 km-re helyezkedik el.

Gyémánt Ingatlaniroda teljes körű ügyintézéssel áll az eladó és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan kedvezményes hitel finanszírozásához CSOK, babaváró illetve vásárlási hitel lehetőséget kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.
Érdeklődés és megtekintés céljából történő időpont egyeztetés.

Helyiség Méret (m2)
Szoba
Szoba
Fürdőszoba + WC
Előszoba
Konyha + étkező

Matyóka Márió
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése