Eladó Családi ház, Bátonyterenye

#702600304

CSAK NÁLUNK  
Eladó Családi ház

45 millió Ft

Bátonyterenye
Alapterület:
183 m2
Szobák száma:
5 + 2
Állapot:
Építési mód:
Tégla
Áron alul
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Sürgős
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
6. Emelet
922 m2
Vegyes tüzelés
Panorámás
2
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Eladásra kínálok, kizárólag a Gyémánt Ingatlaniroda portfóliójából Bátonyterenyén 922nm telek területen fekvő, összesen 183nm alapterületű, akár 2 generációnak is alkalmas mátrai panorámával rendelkező déli tájolású családi házat. Az ingatlan 5 +2 szobás, igényesen gondozott udvara és kertje, dísznövényekkel, gyümölcsfákkal, sövényekkel takart zárt terület, mely szinte egy "kis kastély" érzetét kelti.
A kert végében lévő fedett teraszok alatt kialakításra került egy kemence, de akár bográcsozás lehetőséget is biztosít, melyet gazdagít egy pihenésre, és étkezésre is alkalmas filagória. Az udvaron található továbbá egy 24nm garázs, mellette egy zárt tároló helyiség.
A ház 2 szintes, melyben a szobákon kívül található 2 fürdőszoba, egy étkezős konyha, hozzátartozó kamrával, egy külön WC, kazánház, közlekedő tárolóval, lépcsőház illetve tetőtérben beépítésre előkészítve 2 szoba lehetősége. Az ingatlan tehermentes, jól karbantartott, rendezett, költséghatékony üzemelésű, szigetelt, draincsövezett, fűtése variálható (központi gáz + vegyes kazán, gázkonvektor, gázkandalló).
A több ponton záródó bejárati ajtó, illetve az ablakok biztonsági védőráccsal vannak ellátva, továbbá az épület térfigyelő kamerarendszerrel, és mozgásérzékelőkkel is fel van szerelve. A közelben horgásztó, túra útvonalak, kiránduló helyek (pl. Mátraverebély - Szentkút) és bár a település szélén található, a panorámás hegyekkel ölelve, de minden infrastruktúra közeli. Az ingatlan adottságainak köszönhetően kiváló lehetőség családi háznak, de akár vendégház kialakítására is.